Saturday, March 16, 2013

Hack Facebook level Novice

Cara hack password FACEBOOK (Mesti Baca)
Labels: MISC
Kali ini kita berkongsi cara dan tips untuk mengetahui Pasword Facebook rakan-rakan anda. Dah bersedia semua?. Okey jom kita pelajari kaedah-kaedahny-a 

Ada beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk mengetahui password teman anda:

1. Tanya sendiri kepada teman anda apa password facebooknya, jika dia memberitahu bererti anda beruntung dan teman anda itu ‘bangang!’

2. Di saat teman anda ingin login di facebook, cepat intip password yang dia tulis tanpa pengetahuannya , jika kantoi – risiko anda.

3. Pergilah ke tempat yang boleh mengajar anda untuk membaca fikiran orang lain agar anda dapat membaca fikiran orang itu di saat dia menulis password untuk login facebook.

4. Ancam dengan menggunakan senjata ke teman anda / orang lain agar dia memberitahu passwordnya, jika dia report polis, anda jawab la sendiri.

5. Pergilah ke dapur anda untuk mengambiL pisau atau meminum clorok agar anda cepat mati, kata orang-orang kalau orang sudah mati, roh dia mengetahui semuanya, jadi anda boleh mengintai passwordnya dengan mudah. Lagi sekali risiko anda tanggung sendiri- jangan cari aku nak cekik dah la.

6. Kalau semua cara di atas tidak berhasil, maka anda kurang beruntung dan loginlah di facebook anda sendiri kan senang, apakejadahnya nak login akaun facebook orang kan?

No comments: