Thursday, January 31, 2013

Sudah lama ku menunggu dirimu|Uma Racing Digital Meter for 135lc

Tak sabar2 aku nk update entry ni.Sebab mmg aku dah lame dh tunggu.Digital meter mmg lawa giler kalu lekat kat lc aku...hahaha..tunggu duit masuk dulu.baru sambar...barang ini telah aku check in di
Terengganu dan aku dapat harga RM410. Macam mana dengan tempat korang wahai fan2 135lc v2 sekelian..Pliss leave a comment..all bikers is a brother.cheers!!!!

7 comments:

Anonymous said...

RM350 je area k.terengganu..hehehe

Anonymous said...

yeke?kedai mane?

afiqblog said...

tu la nak tau jugak kedai maner?

helmi hassan said...

Aq dah pakai meter nih.. Rm380 dekat sentul selangor :) memang gempak!! tapi kalau ko xsident..lampu dalam meter tu boleh jadi tak betul mcm meter aku skarang nih..dri 8 lampu skarang tinggal 5 je..2 kaler hilang dan 1 lgi kaler biru lampu tak menyala..

helmi hassan said...

Aq dah pakai meter nih.. Rm380 dekat sentul selangor :) memang gempak!! tapi kalau ko xsident..lampu dalam meter tu boleh jadi tak betul mcm meter aku skarang nih..dri 8 lampu skarang tinggal 5 je..2 kaler hilang dan 1 lgi kaler biru lampu tak menyala..

Anonymous said...

pastu...semua colour bye2
huhuhuuuuuuu....
aku dh kena...

Anonymous said...

Penang rm350. Tapi aku suggest x payah la beli..buat sakit hati je. Lampu senang rosak. Aku punya dari 8 lampu tinggal 3 lampu je. Hampeh.