Tuesday, January 1, 2013

Review Disebalik Herbalife-MLM yang mula menguasai Malaysia


"Ketepuan Universal, Ketamakan manusia dan Reputasi Buruk Syarikat telah rosak Herbalife"Saya mula laman web ini berdasarkan Pengalaman Herbalife saya. Saya adalah 'Pengedar Herbalife'. Saya adalah seorang Penyelia selama 3 bulan, dan dalam masa itu saya membongkar segala apa yang saya perlu tahu mengenai syarikat ini tahu bahawa ia adalah satu penipuan. Melalui menjadi Pengedar Herbalife, saya hilang dekat kepada ribuan ringgit. Barang-barang yang saya beli adalah terlalu mahal, dan tidak berkesan, dan walaupun syarikat itu menawarkan jaminan untuk Pengedar, ini adalah tidak lebih daripada petua dan cara untuk mendapatkan anda untuk mendaftar. Dari hari anda mendaftar dalam Herbalife, anda akan menghabiskan seluruh masa yang cuba untuk membuat untuk wang yang anda telah hilang.Oleh kerana saya telah meletak jawatan sebagai Pengedar Herbalife, dan telah menghabiskan masa saya cuba bersenam tepat mengapa saya gagal sebagai Pengedar Herbalife. Selepas membaca beratus-ratus artikel di Internet, dan menyelidik berpuluh-puluh Kes Mahkamah Herbalife, saya telah tampil dengan kesimpulan berikut tentang Herbalife.99% daripada Pengedar Herbalife akan kehilangan wang dengan Herbalife, berdasarkan 3 fakta-fakta berikut:
1. Ketepuan Universal - Terdapat terlalu banyak Pengedar dan pelanggan tidak cukup. Herbalife tidak tahu atau peduli jika kawasan anda sudah tepu. Anda telah membuat semua pelaburan. Mereka tidak mengambil apa-apa menyalahkan untuk benar-benar pemindahbukuan pasaran anda dengan pengedar.

2. Ketamakan Manusia - Kebanyakan Pengedar adalah hanya ada untuk membuat duit dengan cara mudah. Mereka tidak peduli siapa mereka menjual produk mereka dan apabila merekrut mahu tidak lebih daripada untuk anda untuk mendaftar dan membelanjakan wang untuk membeli beribu-ribu unit stok. Mereka tidak peduli bagaimana anda lakukan, mereka hanya mahu mendapatkan dibayar diri dengan meyakinkan anda untuk menghabiskan beribu-ribu ringgit pada produk penurunan berat badan yang terlalu mahal
3. Reputasi Buruk Herbalife - Untuk Herbalife tahun telah dirujuk sebagai hanyalah satu Skim Piramid. Kerana ini, serta banyak Mahkamah Kes Herbalife, skandal yang melibatkan keselamatan produk Herbalife dan bilangan orang yang sedang ripped off oleh Herbalife, syarikat itu telah membina satu reputasi terburuk semua syarikat-syarikat pemasaran pelbagai peringkat . Jadi ramai orang telah gagal untuk membuat wang sebagai Pengedar Herbalife bahawa kebanyakan orang enggan untuk mendapatkan terlibat, apatah lagi membeli produk Herbalife.

No comments: